Privatsittning

En privatsittning går till på så sätt att jag kommunicerar med andevärlden och försöker få kontakt med en anhörig till den som jag har sittningen med. Jag kommunicerar både med känslor, bilder och ord och utifrån det försöker jag beskriva den person som kommer fram. Jag vill att den som jag har sittningen med inte svarar på mer än det jag frågar om, t ex om du kan känna igen den person som jag beskriver och då bara svara med ja eller nej eller kanske. Det kan bli så att jag släpper den kontakt som kommit för att det inte finns någon igenkänningsfaktor och då tar jag in en ny andekontakt.

Det är inte jag som medium som bestämmer vilka andekontakter som kommer utan det är andevärlden som bestämmer och som vet vad du som sitter behöver få för budskap och från vem.

Det kan ibland vara svårt att förstå vem som kommer och därför spelas sittningen in så att den som är på en sittning kan lyssna igenom i lugn och ro och kunna fråga sina släktingar om det är någon som dom kan känna igen om det inte går att verifiera kontakten.

Den som är på sittningen bestämmer också om man vill ta emot ett budskap eller inte - ibland kanske det räcker med att bara få kontakt med en kär anhörig.

Jag ser mej inte som en spådam utan jag levererar bara vad jag får till mej från andevärlden och deras budskap, som ibland handlar om framtiden. Jag ber också bara om att få goda budskap och därför får jag heller inte något som kan skada eller vara obehagligt.