Storseans

En storseans innebär att man samlas några stycken och jag kontaktar andevärlden och förmedlar dessa kontakter. Under en storseans, som oftast pågår i ca 1 timme, kommer det fram 5-10 kontakter och jag som medium kan inte bestämma vilka andekontakter som kommer fram och till vilka som får ett budskap. Det är alltid andevärlden som bestämmer vilka som skall komma.

När jag har en seans brukar jag alltid öppna med en meditation där alla chakran i kroppen öppnas upp, sen kontaktar jag andevärlden och förmedlar budskap och avslutar seansen med en meditation där chakrana stängs ner.

Till skillnad mot en privatsittning, där budskapen är väldigt personliga och känslomässiga, är budskapen under en seans mer ytliga och oftast kan bara den som får budskapet förstå. Jag 'hänger' aldrig ut någon, det är inte meningen att man ska tycka att det är obehagligt och vara rädd för att det ska komma fram saker som man inte vill att omvärlden ska veta om.

Jag ser seanser som ett sätt att 'prova på' andevärlden - det är som att gå till ett smörgåsbord - man får se och höra och kanske få ett budskap från en anhörig.

Du är varmt välkommen att boka in mej - kanske till en kväll hemma hos dej - som en annorlunda träff med andlighet i fokus.